+385 99 2222 101 | info@therecruitergroup.eu

Uvjeti korištenja za Internetsku Stranicu Therecruitergroup.eu

 

Općenito

Ovi Uvjeti korištenja reguliraju korištenje, uključujući pristup, internetskoj stranici Therecruitergroup.eu, vlasništvo tvrtke Recruiter d.o.o, sa sjedištem na adresi Cehovska 8, Požega, OIB: 95941482303, registrirane kod Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike pod brojem 549/22 za agenciju za privremeno zapošljavanje i usluge te pod brojem 377/22 za posredovanje pri zapošljavanju i usluge.

 

Pristup i Korištenje

Korištenjem Internetske stranice pristajete na ove Uvjete korištenja. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, molimo vas da ne koristite Internetsku stranicu.

 

Agencija za Zapošljavanje

Recruiter d.o.o djeluje kao agencija za zapošljavanje i privremeno zapošljavanje te se registrirala sukladno zakonima Republike Hrvatske.

 

Osnovni Cilj

Naš temeljni cilj je pružiti vam najbolje moguće internetsko iskustvo tijekom posjete stranici www.therecruitergroup.eu (“Internetska stranica”).

 

Ograničenja Odgovornosti

Recruiter d.o.o ne preuzima odgovornost za eventualnu štetu nastalu korištenjem Internetske stranice. Korisnici koriste Internetsku stranicu na vlastitu odgovornost.

 

Promjene Uvjeta Korištenja

Recruiter d.o.o zadržava pravo mijenjanja ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene će biti objavljene na Internetskoj stranici.

 

Kontakt

U slučaju pitanja ili nejasnoća u vezi s Uvjetima korištenja, slobodno nas kontaktirajte na kontakt@therecruitergroup.eu

 

Ovim uvjetima korištenja (“Uvjeti korištenja”) regulira se korištenje (uključujući i pristup) internetskoj stranici Therecruitergroup.eu društva Recruiter d.o.o agencije za zapošljavanje i privremeno zapošljavanje,Cehovska 8, Požega, OIB:95941482303, Registrirano je kod Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike pod brojem 549/22 kao agencija za privremeno zapošljavanje i usluge, te pod brojem 377/22 za posredovanje pri zapošljavanju i usluge. težimo pružiti vam najbolje internetsko iskustvo prilikom posjete stranici www.therecruitergroup.eu (“Internetska stranica”).